Děláme to, co umíme a děláme to s láskou

Tož, moštování se začíná rýsovat...

08.11.2012 10:59

Po dlouhém přemýšlení jsme nezvolili obalový materiál PET, ani tolik oblíbené Bag in Box, ale SKLO. Protože jedině SKLO dokáže uchovat naše 100% tně přírodní mošty v takové kvalitě, jaké si přejeme. Plast je dobrý sluha, ale zlý pán a o Bag in Boxu si také myslím své.

Balení, resp láhve máme ve velikosti 0,5litru, 1 litr a 5ti litrový demižon. Časem přibudou ceny, ale už teď je jasné, že litr pasterovaného moštu bude někde ke 40ti korunám + záloha za obal (dle velikosti).

Cena moštu odpovídá jeho kvalitě, neboť jablka, naše jablka, pocházejí pouze z CHKO a nejsou nijak ošetřovaná, rostou a plodí podle své libosti. Mohlo by se říci bio, ale není bio jako bio. Obecně nemám certifikaci bio rád, stojí to zbytečné peníze za certifikaci, kontroly a papírování a já raději tuto energii vložím do daleko smysluplnějších věcí.

Naší nesporně další výhodou je, že moštujeme odrůdově!! Čili v nabídce budou mošty kyselé, kyselejší, sladké, neboť kolik je lidí, tolik je chutí. Nebudu a ani nechci prodávat mošt z mixu jablek, jsem propagátor starých odrůd a toto je jedinečný způsob jak je podpořit.

Nabídneme tedy:

Krasokvět
Punčové
Gdánský hranáč
Boscoopské
Croncelské
snad i Řehtáče a jiné

 

Toť krátký report z přírody.

 

MH

Kontakt

Martin Horňák

infozavináčpeceokrajinu.cz

IČO: 76444554

telefon není, bylo příliš mnoho telefonního spamu
Datová schránka ID: sm7h9ru
Bankovní spojení č.ú.:
670100-2207263800/6210

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode