Děláme to, co umíme a děláme to s láskou

Díky za každý nový čerstvý rohlík

15.11.2013 09:49
Díky za každý nový čerstvý rohlík
 
Řežeme si větev a je nám to jedno
 
Předně, existuje nemalá část populace, nazývejme ji mainstream, která svým jednáním ovlivňuje jiné, obvykle chytřejší části populace.
 
Pan Babiš, Agrofert, mražené pečivo.
 
Pestrost přírody je pro kvalitu života stejně důležitá jako pestrost a odlišnost řemesel, výrobků, lidí.
 
Nakonec tu bude jeden typ lidí, a pak ti, kteří tomu budou vládnout.
 
Opravdu by mě zajímalo, jak chce pan Babiš podpořit malé podnikatele, když on, jakožto správný obchodník využil poptávky a s velkou slávou spustil prodej mraženého pečiva. Kolik pečiva ovládá Agrofert? 30%? Strachovalo se, že hypermarkety zahubí drobné prodejce potravin. V podstatě se tak stalo. Můžeme to nazývat pročištěním trhu. Po nějaké době se ze zavřených prodejen stali vietnamské večerky. Nakoupí v Kauflandu, přidají marži, prodají ve večerce. A proč by ne, dělají jen to, co jim dovolíme. Stejně jako pan Babiš. Chceme levné pečivo, ale kvalitní pečivo. 2 vzájemně se popírající skutečnosti. Divíme se, že krachují drobní pekaři. Taky mají důvod ke krachu. Každý rohlík který si u nich nekoupíte je jejich další hřebíček do jejich rakve.
 
Na závěr, neviděl bych to tak černě. Stále tu je poměrně silná část, která si raději koupí u pekaře čerstvé, z vody, mouky, droždí & kvásku a nedá přednost mraženému chemickému kokteilu.
 
Díky jim.

Kontakt

Martin Horňák

infozavináčpeceokrajinu.cz

IČO: 76444554

telefon není, bylo příliš mnoho telefonního spamu
Datová schránka ID: sm7h9ru
Bankovní spojení č.ú.:
670100-2207263800/6210

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode