Děláme to, co umíme a děláme to s láskou

GMO - veřejný zabiják lidstva

28.12.2012 20:54

Tož si nějaký ten čásek srovnávám poznatky nabité při studiu GMO potravin a jednou větou to řeknu asi takto: "Je to pěknej sajrajt"

Prča je, že lobby výrobců osiva (protože GMO rostliny jsou sterilní) tu funguje asi stejně, jako lobby farmaceutické - z lidí nedělají uzdravené, ale uzdravované. GMO udělají z lidí mrzáky, vhodné adepty pro farmaceutické obry.

A jelikož jde v tomto světě pouze o moc a peníze, není se co divit.

 

Jedna z katastrofálních vizí budoucnosti lidstva je asi takáto:

Pod hrozbou hladu tlačení GMO produkce prostému lidu - což se v podstatě v Brazílii a jinde už děje, turci vyhnali američana holí, stejně jako indové
Lid je slabý a neví, podlehne tedy, GMO produkce na každém rohu (žabičku vařme pomalinku), (prča další je, že vědci v Monsanto sami žádné GMO nejedí, ale tlačí ho lidem do žaludku - přes zvířata, sóju a podobně), padne hmyz, padající hmyz je jedním z příznaků padajícího lidstva, padne hmyz, bude důvod zahájit další výzkumy jak hmyz nahradit, vzniknou další lepší a lepší odolnější rostliny. Sem tam vyběhne na povrch nějaká studie a testy o škodlivosti GMO, to se dít musí, aby se výrobce GMO mohl bránit. Protože kdyby se hned říkalo, jak je GMO zázrak, bylo by to podezřelé. Nárůst GMO souvisí s nárůstem smrtelných chorob lidstva. Nakonec bude obyvatel planety pouze pracovat, aby měl na lékaře, který ho bude léčit, protože obyvatel sám nakrmen GMO nebude schopen uzdravení. 

Kruh je uzavřen.

A jaké z toho plyne poučení?

Že GMO je časovaná bomba (Je věděc chytřejší než příroda? Není)

Než něco strčíš do úst - zapoj mozek

Přemýšlej, v budoucnu ti to ušetří plno energie, času a problémů 

 

Co říct na závěr....

Je potřeba se změnit, od základu, na prohnilý základ se těžko staví bytelná stavba.

 

 

 

Kontakt

Martin Horňák

infozavináčpeceokrajinu.cz

IČO: 76444554

telefon není, bylo příliš mnoho telefonního spamu
Datová schránka ID: sm7h9ru
Bankovní spojení č.ú.:
670100-2207263800/6210

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode